Stanley de woordtovenaar

Stanley Op ‘T Root, oud-CMDstudent, nieuw CMD-docent, kopijmeneer en zachte g sprekende import Amsterdammer met baard, houdt van woorden. Hij houdt zoveel van woorden dat hij bijzonder goed is geworden in het kweken van nieuwe woorden. In een klein zwart notitie boekje en wat blauwe inkt cultiveert hij ze letter voor letter. Al gehoord van de gezelligheidsterrorist? Of de feestbijl? Nee? Kers verse oogst op woordtovenaar.tumblr.nl. Ga dat zien!

woordentovenaar:

Gezelligheidsterrorisme-expert Teun Sommers spreekt van schrikbarende toename in gevallen van sfeerwraak: “Teleurgestelde slachtoffers van slechte feestjes grijpen steeds vaker naar de feestbijl als laatste redmiddel.”

Filed under: Found

by

I’m an electronic culture vulture ▲ Nienke Huitenga I’m co-founder and creative lead of Hackastory.com, I design transmedia strategies for Floris Kaayk (we just won a Gouden Kalf!) and develop and produce digital, interactive stories at wzzzt.com. I lecture in new media, film, transmedia producing, story design and research at Communication and Multimedia Design.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.